Allegreto laserski stroj Konzultacije, zahvati i poslijeoperativna skrb

Mi u Poliklinici Džaja smo uz Vas pri svakom koraku, od početnih konzultacija do kontrola nakon zahvata. Naše educirano i predano osoblje razgovarat će s vama o Vašoj prikladnosti za zahvat i o tome koji je postupak za vas najprimjereniji, kako bi se postigao najbolji mogući ishod korekcije vida.
Osoblje će Vam dati iskrene i stručne savjete, odgovorit će na svako Vaše pitanje i objasniti što Vas očekuje na dan zahvata. Učinit ćemo sve da Vam osiguramo brz oporavak, a naš opširni paket uputa o poslijeoperativnoj skrbi možete dobiti besplatno.

Pregled
Temeljite konzultacije uključuju potrebne pripremne pretrage, pregled i detaljan razgovor s liječnikom. To se obavlja na vrlo temeljit način i traje oko 30 minuta. Naš stručnjak odredit će jeste li prikladan kandidat za lasersku korekciju vida, objasnit će Vam koji postupak najbolje odgovara Vašim individualnim potrebama te će odgovoriti na sva Vaša pitanja, kako biste mogli donijeti odluku na informirani način. Čak i ako niste kandidat sada, možda ćete to postati ubuduće, jer nove tehnologije i dalje stižu.

Dan zahvata
Na dan zahvata morate odvojiti dva sata. Time se osigurava dovoljno vremena za završna mjerenja očiju. Nakon zahvata nećete moći upravljati vozilom, tako da se morate pobrinuti za prijevoz kući. Budući da se koristi lokalni a ne opći anestetik, taj dan smijete normalno jesti i piti.
Najbolje je da odjenete komotnu odjeću u kojoj ćete se udobno osjećati. Na dan zahvata ne stavljajte nikakav make up, kreme, maskaru, sjenilo za kapke, ne koristite olovku za oči, dezodoran ni parfem. Kontaktne leće mogu promijeniti oblik rožnice. Budući da se pri laserskoj korekciji vida tretira rožnica, važno je da prije konzultacija i samog zahvata ne nosite kontaktne leće, kako bi se rožnici ostavilo dovoljno vremena da ponovno poprimi svoju normalnu zakrivljenost.
Kontaktne leće morate prestati nositi najmanje tjedan dana prije zahvata (meke leće). Ako, međutim, koristite tvrde leće, morate ih prestati nositi najmanje 3 tjedna prije zahvata. Ne budete li se toga pridržavali, to može utjecati na ishod zahvata. Uspjeh laserske korekcije ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući vještinu kirurga i njegova tima i suvremenost tehnologije koja se koristi. Nama je prioritet osigurati Vam najbolje moguće kliničke rezultate, uz istodobno održavanje najviše razine sigurnosti.

Potpuna i sveobuhvatna poslijeoperativna skrb
Postupak kojem se podvrgavate ima tri faze, tj. konzultacije, zahvat i poslijeoperativnu skrb. Poliklinika Džaja je s Vama u svim fazama Vašeg puta u život bez ograničenja koja vam nameće nošenje naočala i kontaktnih leća.

Program poslijeoperativne skrbi
Program poslijeoperativne skrbi prilagođen je prema Vašim individualnim zahtjevima, ovisno o postupku koji ste odabrali. Želimo da postignete najbolji mogući rezultat korekcije vida, tako da naš sveobuhvatni program poslijeoperativne skrbi odražava našu opredijeljenost da brinemo o Vama dokle god ste s nama.

Top Print Kontakt

Cekaonica Cekaonica unutar poliklinike

Poliklinika Poliklinika izvana

Stol za preglede Stol za preglede

Aparatura Uređaji unutar operacijske sale

Cekaonica Krevet unutar operacijske sale

Poliklinika za oftamologiju Džaja
Slavićeva 42, Split, Republika Hrvatska
021/486-666
Web dizajniran i razvijen od strane Solver D.O.O.
Sva prava pridržana.